Centrul de Servicii Sociale Sfântul Gheorghe a primit primii beneficiari

Luni, 8 iunie 2015, în cadrul Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” din Parohia Românași au fost primiți primii beneficiari. 38 de elevi din clasele I-IV de la școlile din Românași și Poarta Sălajului au fost înscriși la activitățile ce se derulează în cadrul Centrului de zi. În intervalul orar 12.00- 18.00 copiii servesc masa, au program de igienă personală, participă la activități educative și recreative, beneficiază de consiliere psihologică și spirituală. Activitățile se desfășoară sub coordonarea Preacucernicilor Părinți Gabriel Gârdan și Gheorghe Gherman.

Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” a fost inaugurat în data de 23 mai 2015 în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei și a Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu.
În cadrul Centrului vor funcționa trei servicii sociale: Centrul de zi pentru copii,centru de tip rezidențial pentru copii și Centrul de tip rezidențial pentru persoane vârstnice

Documente necesare pentru admiterea in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice

Centrul rezidențial pentru persoane varstnice din cadrul Centrului de Servicii Sociale Sfantul Gheorghe Romanasi este gata sa primeasca beneficiarii.
Cei interesati de serviciile sociale oferite in centru pot depune actele necesare in vederea evaluarii eligibilitatii. Dosarul va cuprinde urmatoarele documente:

1.COPIE DUPA CARTEA DE IDENTITATE A BENEFICIARULUI;
2.COPIE DUPA CARTEA DE IDENTITATE A APARTINATORULUI;
3.COPIE DUPĂ FISA MEDICALA DE LA MEDICUL DE FAMILIE SI ALTE ACTE MEDICALE RELEVANTE;
4.ADEVERINTA DE LA MEDICUL DE FAMILIE CA PERSOANA NU ESTE LUATA IN EVIDENTA CU BOLI CONTAGIOASE SI BOLI PSIHICE;
5.COPIE DUPA CERTIFICATUL DE INCADRARE IN GRAD DE HANDICAP (DUPA CAZ);
6.COPIE DUPA ULTIMUL CUPON DE PENSIE.

Dosarul poate fi depus la sediul Centrului din localitatea Romanasi, judetul Salaj; poate fi trimis prin email la adresa ggardan@yahoo.com.
Persoanele care doresc informatii suplimentare sau vor sa viziteze Centrul pot lua legatura cu directorul executiv, PC Pr. conf. univ. dr. Gabriel Viorel Gardan, telefon 0745626563.